Provoz podnikatelské činnosti je aktuálně z rodinných důvodů přerušen do odvolání. Děkuji za pochopení. :-)

Minerály podle životního čísla

Minerály ve spojení se znamením zvěrokruhu zná mnoho z Vás. Ale slyšeli jste někdy o minerálech ve spojení s numerologií? Čísla nás obklopují ze všech stran a v minulosti tomu nebylo jinak. Pokud jste se někdy o numerologii zajímali, možná znáte pojem „životní číslo“ nebo také osudové číslo. Toto číslo může do určité míry vypovídat o našich schopnostech a dovednostech a může nám pomoci v určení naší životní cesty.

 

Jak zjistit životní číslo?

Životní číslo zjistíme tak, že postupně sečteme všechny čísla z našeho celého data narození.

Příklad: 1.1.1974 – 1+1+1+9+7+4=23 = 2+3 = 5 – životní číslo je tedy 5

Výjimkou je číslo 11, které se dále nesčítá a je tak samostatným životním číslem.

Každé životní číslo vyniká nějakými schopnostmi a dovednostmi a má odlišné potřeby. Co je typické pro Vaše životní číslo a jaké minerály jsou pro Vás ideální?

 

Životní číslo 1

Jedničky jsou kreativní, nezávislé a tvůrčí bytosti. Nemívají problém se sebedůvěrou, která jim umožňuje využívat všech svých schopností. Mívají originální nápady a dokáží je uvést do reality, jsou aktivní a touží se prosadit. Často vynikají v podnikání, psaní a dalších kreativních činnostech. Lidé se životním číslem 1 mohou dosáhnout velkých věcí, pokud se budou neustále rozvíjet a poznávat. Pozor by si však měli dát na egoistický přístup a povýšené chování. Ideálními minerály pro jedničky jsou růženín, který jim svou jemnou energií poskytne oporu a uklidní sklony k nadřazenosti a neústupnosti, hematit či opál.

Vhodné minerály: hematit, růženín, opál

 

Životní číslo 2

Lidé s životním číslem 2 jsou mírní, jemní, skromní, ochotní a soucitní, snaží se vycházet s druhými a mají diplomatické schopnosti. Neradi tráví čas o samotě a potřebují být v kontaktu s okolím. Vztahy zakládají na důvěře a porozumění a dokáží být oporou. Dvojky vynikají především v pomáhajících profesích, kde mohou být ostatním oporou. Na rozdíl od jedniček by si měli dát pozor na přílišnou podřízenost a zranitelnost a neměli by stavět potřeby druhých nad své vlastní. Ideálními minerály pro dvojky jsou jaspis, ten přináší pomoc a oporu ve stresu, lapis lazuli, který umožňuje sebevyjádření, a měsíční kámen.

Vhodné minerály: jaspis, lapis lazuli, měsíční kámen

 

Životní číslo 3

Trojky jsou velmi bystré, nadané, šarmantní a mají schopnost inspirovat a ovlivňovat svoje okolí. Milují tanec, rytmus a nerady se nudí. Rády spolupracují s ostatními, umí se prosadit a často hýří vtipem. Lidé s životním číslem 3 jsou skvělí v komunikaci, spolupráci a jsou vysoce kreativní. Někdy jim chybí špetka diplomacie
a mírnosti, proto by se měli vyvarovat roztěkanosti, jízlivosti a přílišné kritice druhých, kterým tím mohou ublížit. Minerály vhodné pro trojky jsou akvamarín, který uklidňuje mysl, ametyst mírní stres a tyrkys.

Vhodné minerály: akvamarín, ametyst, tyrkys

 

Životní číslo 4

Lidé s životním číslem čtyři mají pevnou vůli, jsou velmi vytrvalí a schopní a mají pevnou vůli, díky čemuž dokáží velké věci. Oplývají zodpovědností, řádem, disciplínou a talentem, bohužel často nevěří svým schopnostem a snadno podlehnou pochybnostem. Mají vřelý vztah k hudbě a fyzickým činnostem. Uplatnění najdou především ve finanční sféře, obchodu či stavitelství a také všude tam, kde je potřeba zodpovědnost
a svědomitost. Měli by si dát pozor na přílišní perfekcionismus a tendence urychlovat to, kde je potřeba vytrvat. Pro čtyřky jsou ideálními minerály kalcit uklidňující mysl a růženín, který přináší trpělivost, a mechový achát obnovující narušenou rovnováhu.

Vhodné minerály: kalcit, růženín, mechový achát

 

Životní číslo 5 

Pětky jsou svobodomyslné, živelné, inspirující, nezávislé a energické. Milují dobrodružství a jsou nenapravitelní optimisté. Lidé s životním číslem 5 v životě potřebují vlastní prostor k sebevyjádření, nesnesou pocity omezení a rádi bádají. Naleznou uplatnění především v oblasti cestovního ruchu a také kdekoliv při styku s lidmi. Měli by si dát pozor na neoprávněnou kritiku druhých a projevy agresivity, kterou můžou druhým ublížit. Ideálními kameny pro pětky jsou amazonit, který podporuje sebekázeň, uzemňující tygří oko a sodalit chránící před konflikty.

Vhodné minerály: amazonit, tygří oko, sodalit

 

Životní číslo 6 

Lidé s životním číslem 6 jsou vizionáři ochotní naslouchat a pomáhat druhým. Mají smysl pro krásu a jsou plní ideálů. V životě se často dostávají do vedoucích pozic, ačkoliv o ně nestojí, a musí se vyrovnávat s nedokonalostmi okolo. Mají velmi vyvinutý šestý smysl a perfektní intuici, i proto naleznou uplatnění v psychologii, poradenství či školství, ale také v uměleckých oborech. Uvnitř jsou tyto osoby velmi zranitelné a často propadají smutku či depresím, největší strach pro ně představuje samota a odmítnutí. Šestkám pomůže například citrín, který odstraní melancholii, granát jako amulet, jemný růženín či záhněda proti depresím a stresu.

Vhodné minerály: citrín, granát, růženín, záhněda

 

Životní číslo 7 

Sedmičky jsou upřímní lidé s velmi silně vyvinutou intuicí, díky které snadno porozumí druhým. Milují společnost, oplývají smyslem pro humor a mají velký smysl pro detail. Jejich názor je pro ně důležitý a dokáží se za něj postavit, jednají na základě svého přesvědčení a nestydí se za to. Sedmičky jsou intuitivní typy, které mohou mít i léčitelské schopnosti. Vyniknou v oblasti zdravotnictví, práva ale také filozofii. Pozor by si měli dát na nedůvěřivost, výbušnost, intriky a neporozumění s ostatními. Minerály vhodné pro sedmičky jsou ochranný achát, uklidňující akvamarín, lapis lazuli napomáhající sebevyjádření a sluneční kámen.

Vhodné minerály: Achát, akvamarín, lapis lazuli, sluneční kámen

 

Životní číslo 8

Lidé s životním číslem 8 jsou schopní a zodpovědní jedinci s velice pevnou vůli, kterou dokáže využít k dosažení úspěchu. Uznávají zpravidla tradiční hodnoty a mohou být konzervativní, nicméně jsou velmi praktičtí a mívají výborné organizační schopnosti a logické uvažování. Milují stanovování a dosahování cílů, které nebývají lehké. Překonávat překážky je pro ně obrovskou výzvou a jen tak se nevzdávají. Díky svým vůdčím schopnostem budou vítané na různých vedoucích pozicích. Měli by si dát pozor na netolerantnost
a bezohlednost při dosahování cílů a přílišnou touhu po hmotných věcech. Minerály vhodné pro osmičky jsou zejména labradorit na podporu intuice, amazonit přinášející soucit a záhněda proti stresu.

Vhodné minerály: amazonit, labradorit, záhněda

 

Životní číslo 9

Devítky jsou silně intuitivní, chápající a ohleduplní jedinci, kteří často přebírají zodpovědnost za druhé. Uctívají morální hodnoty a snaží se ostatní inspirovat a jít příkladem. Chápou vyšší smysl života a jeho zákonitosti. Jsou to lidé moudří s velkým potenciálem. Zůstávají však některými lidmi nepochopení pro své postoje a názory. Dokážou se snadno uplatnit ve všech oblastech, zejména pak v poradenství, školství či vědě a výzkumu. Vyvarovat by se měli náladovosti, přehnané péči a příliš idealistickým myšlenkám a iluzím. Vhodnými minerály mohou být lepidolit na stabilizaci nálad, křišťál na očištění energií a opál, který probouzí duševní a mystické vize.

Vhodné minerály: lepidolit, křišťál, opál

 

Životní číslo 11

Jedenáctky jsou lidé s výjimečnými schopnostmi. Dvě jedničky v životním čísle jsou také nazývány mistrovskými čísly s jedinečným potenciálem, ne každý jej však dokáže využít a osciluje spíše k životnímu číslu 2. Lidé s životním číslem 11 mívají mnohostranné nadání a silnou intuici, bývají obklopováni neustálým tokem inspirace. Výborně se hodí na kreativní činnost jakéhokoliv druhu či léčitelství a bývají výbornými řečníky. Se svým potenciálem se musí naučit pracovat, protože mohou mít sklony k tvrdohlavosti, vztahovačnosti a nepochopení druhých a je jen na nich, jakým směrem svůj potenciál budou rozvíjet. Jedenáctkám může pomáhat například ametyst pro vnitřní růst a překonání sebe sama, jadeit na získání životní rovnováhy či křišťál na odstranění bloků.

Vhodné minerály: ametyst, jadeit, křišťál

Zpět do obchodu
Nejenprodusi.cz na Firmy.cz