Provoz podnikatelské činnosti je aktuálně z rodinných důvodů přerušen do odvolání. Děkuji za pochopení. :-)

Minerály ve znamení zvěrokruhu

Váháte, jaký náramek pořídit sobě nebo někomu blízkému, a je pro Vás důležité, aby byl v souladu s Vaším znamením zvěrokruhu? Jako každý minerál, tak i každé znamení má své charakteristiky. V tomto článku bych Vám ráda přiblížila, jaký minerál je vhodný pro jaké znamení zvěrokruhu.

 

Beran (21. března až 20. dubna)

Beran patří mezi ohnivá znamení je ovládán planetou Mars. Berani jsou typičtí svými vůdčími schopnostmi, rozhodností, odvážností, ale také upřímností. Mají výbornou paměť a snadno se učí. Ideálními minerály pro Berana jsou achát, ametyst, avanturín, fluorit, granát, jadeit, jaspis, karneol ale také topaz.

 

Býk (21. dubna až 21. května)

Býk je zemské znamení, kterému vládne planeta Venuše. Býci jsou silní, energičtí, rozhodní a houževnatí jedinci s obdivuhodnou výdrží. Dokážou být neústupní a dost tvrdohlaví, což ale vykompenzují svým citem a trpělivostí. Pro býky jsou vhodnými minerály achát, avanturín, růženín, topaz a tygří oko.

 

Blíženci (22. května až 21. června)

Blíženci jsou zemským znamením, kterému vládne planeta Merkur. Blíženci jsou bystří a velmi inteligentní, často mnohostranně nadaní a mají zálibu v protikladech. Jsou typičtí svojí kolísavou povahou. Pro blížence se hodí achát, ametyst, avanturín, karneol, obsidián, růženín, topaz, tygří oko nebo tyrkys.

 

Rak (22. června až 22. července)

Rak je znamení patřící elementu vodu a vládne mu Luna neboli Měsíc. Lidé narození ve znamení raka mají rádi tradicionalismus, ale také dobrodružství a poznávání neznámého. Raci jsou poctiví, citliví a vnímají a pro vše se snadno a rychle nadchnou. Pro raky je ideální mechový achát, avanturín, granát, jadeit, jaspis, karneol, křišťál, měsíční kámen, tygří oko a tyrkys.

 

Lev (23. července až 22. srpna)

Lev je ohnivým znamením, jehož vládcem je Slunce. Lvi bývají velkomyslní, ambiciózní, odvážní a sebejistí. Mívají velké sny a dobré organizační schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou velmi charismatické osobnosti plné dobrosrdečnosti. Nápomocnými minerály mohou být achát, granát, karneol, křišťál, obsidián, onyx, tygří oko a tyrkys.

 

Panna (23. srpna až 22. září)

Panna je znamení patřící elementu země, kterému vládne planeta Merkur. Panny jsou pořádné, systematické, praktické a zvídavé. Důležitá je pro ně harmonie a řád, mají rády účelné věci a obrovskou schopnost soustředění se na úkol. Mohou být kritické, uvnitř jsou ale tolerantní a citlivé. Pro panny je vhodný mechový achát, ametyst, avanturín, amazonit, granát, jaspis, karneol, měsíční kámen, sodalit nebo tygří oko.

 

Váhy (23. září až 23. října)

Váhám náleží element vzduchu a jsou ovládány planetou Venuší. Váhy jsou spravedlivé, empatické a rozvážné. Bývají výbornými diplomaty a dokážou snadno rozeznat lži, podvod či jinou neupřímnost. Váhy potěšíte achátem, akvamarínem, ametystem, avanturínem, jadeitem, jaspisem, měsíčním kamenem, růženínem nebo tyrkysem.

 

Štír (24. října až 22. listopadu)

Štír je vodním znamením, jehož vládcem je planeta Pluto. Štíři jsou bojovní, trpěliví, bystří a houževnatí. Dokážou snadno a přesně odhadnout situaci a vyčnívají jasným myšlením. Lidé narození ve znamení štíra v sobě nosí obrovské množství energie. Radost jim uděláte achátem, ametystem, jaspisem, granátem, křišťálem, měsíčním kamenem, obsidiánem či onyxem.

 

Střelec (23. listopadu až 21. prosince)

Střelec je ohnivým znamením, jenž ovládá planeta Jupiter. Střelci jsou nadšení, pracovití, systematičtí a mají obrovský smysl pro spravedlnost. Mohou být někdy působit zbrkle, jsou ale srdeční a vynikají neskutečnou energií. Pro střelce jsou vhodné acháty, avanturín, granát, obsidián, sodalit či tyrkys.

 

Kozoroh (22. prosince až 20. ledna)

Kozoroh je zemským znamením, jehož vládcem je Saturn. Kozorozi bývají trpěliví, šetrní, ctižádostiví a vytrvalí. Jsou to jedinci toužící po uznání a úspěchu. Mezi jejich silné stránky patří zodpovědnost a spolehlivost. Kozorohové ocení achát, jaspis, karneol, křišťál, měsíční kámen, obsidián nebo tyrkys.

 

Vodnář (21. ledna až 20. února)

Vodnáři jsou znamením vzduchu a vládne jim planeta Uran. Vodnáři jsou sebejistí, velice schopní, klidní a soustředění. Dokáží si užívat života a typické jsou pro ně originální myšlenky či nezvyklé životní styly. Pro vodnáře je jako dělaný amazonit, ametyst, granát, jaspis, křišťál, měsíční kámen, obsidián, sodalit či tyrkys.

 

Ryby (21. února až 20. března)

Ryby náleží k vodním znamením a jsou ovládány planetou Neptun. Ryby jsou spolehlivé, důvěryhodné, nápomocné a upřímné. Jsou nesobecké, vnímavé a velice citlivé. Milují harmonii a mají silně vyvinutou intuici. Minerály vhodné pro ryby jsou achát, akvamarín, ametyst, jadeit, jaspis, měsíční kámen a tyrkys.

Zpět do obchodu
Nejenprodusi.cz na Firmy.cz